Metaalbewerking Tiel

Voor CNC draaien en frezen komt u naar Heudra Metaalbewerking. Wij adviseren u zo goed mogelijk om tot een goed eindproduct te komen. Neem contact op.
Heeft u gezocht op metaalbewerking Tiel en bent u uitgekomen bij Heudra Metaalbewerking? Bent u machinefabrikant in de voedingsindustrie en heeft u onderdelen nodig? Wilt u specifieke excenters voor het boren van palen? Bent u van plan onderdelen op maat te laten maken voor uw transportvoertuigen? Bij ons metaalbewerkingsbedrijf bent u aan het juiste adres. Onze productieprocessen zijn op een dusdanige manier ingericht dat we grote aantallen efficiënt kunnen produceren. Onze kernactiviteit is het verspanen van zowel ferro als non ferro metalen en kunststoffen. Enkele grote onderdelen van onze kernactiviteit zijn:
  • Het bewerken van gietmetaal voor de automotive industrie
  • Het bewerken van onderdelen voor de windenergie branche
  • Het produceren van onderdelen voor de offshore en landbouwindustrie

Onze machines voor CNC metaalbewerking en de mogelijkheden

Wij hebben een uitgebreid machinepark voor CNC metaalbewerking. Met CNC draaien en frezen kunnen wij elke uitdaging aan. Van kleine series tot massaproductie. Bij ons heeft u een compleet pakket van A tot Z.

CNC draaien

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten draaibewerkingen:
  • Automatendraaiwerk;
  • Enkelstuks series;
  • Profieldraaien;
  • Kartelen / draadsnijden / etc.;
  • Zeer complexe gecombineerde draai-frees bewerkingen.
Wij hebben circa vijftien CNC draaibanken tot onze beschikking. Meerdere draaibanken zijn uitgevoerd met een stafmagazijn als aanvoersysteem. Ook zijn de meesten uitgevoerd met aangedreven gereedschappen, loadmonitoren en automatische gereedschap-meetsystemen.

CNC frezen

Wij leveren diverse soorten freeswerk en frezen onder andere staal, RVS, kunststoffen en aluminium. Wij hebben meer dan vijftien moderne CNC freesmachines en kunnen zowel kleine series als grote aantallen frezen. Wij focussen ons continu op vernieuwing en uitbreiding van ons machinepark. Zo is halverwege 2017 een nieuwe geavanceerde CNC freesmachine, de Grob G550 aangekocht met een capaciteit van X-Y-Z : 800 x 1020 x 1020 mm. Deze machine kan over 5 assen bewerken en is voorzien van een BMO Robot voor product en pallet handling. Bij complexe onderdelen is er aansturing via de CAD/CAM systemen. Het gereedschap magazijn van deze CNC freesmachine bevat 60 gereedschappen.

Metaalbewerking voor Tiel

Wij verzorgen niet alleen in Tiel de metaalbewerking voor opdrachtgevers, maar uiteraard ook daarbuiten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 0488 – 48 08 25. Wij staan voor u klaar. Bekijk ook een aantal projecten van ons.