HEUDRA METAALBEWERKING B.V.

Heudra Metaalbewerking is een metaalproductiebedrijf dat korte levertijden garandeert en een modern gerobotiseerd en geautomatiseerd machinepark ter beschikking heeft . Onze kernactiviteit is het verspanen van zowel ferro als non ferro metalen en kunststoffen. Een groot onderdeel van onze kernactiviteit is het bewerken van gietmetaal voor de automotive industrie.

Dit vraagt om veel vakkennis, een professioneel team staat dan ook voor u klaar. Onze grote bedrijfshal zorgt voor maximale opslagcapaciteit, waardoor alles is afgestemd op productie in massa oplages. De productie wordt bij Heudra metaalbewerking non-stop voortgezet.

Sample background
cad

Bij Heudra Metaalbewerking bieden we een compleet pakket van A-Z.
De bewerkingen in metaal zijn zeer variƫrend en bij ons kunt u terecht voor alle denkbare verspaningstechnieken. Innovaties worden continue doorgevoerd. Zoals onlangs het CAD-CAM systeem voor het inlezen en maken van 3D CAD modellen, CNC programma`s en meetprogramma`s.

Wat we doen voor u

Onze CAD tekenaars, CAM programmeurs, calculators en werkvoorbereiders staan voor uw klaar. Wij verwezenlijken uw wens door:

  • Het luisteren naar uw wens
  • De beschikbare opties door te nemen en het geven van advies
  • Het aanbieden tegen een scherpe prijs
  • De keuze van het materiaal en bewerkingen te bepalen
  • De leverdatum vast te stellen
  • Een tevreden levering van uw product

Tot onze afnemers behoren: Daimler Chrysler, GM, New Holland, etc. Ook produceren wij voor de Off Shore en automotive branche, de landbouw-, parfum- en voedingsmiddelenindustrie, machinefabrieken, etc.

Bekijk op deze site de diverse machinale bewerkingen en ons High tech machinepark. Daarbij geven wij u hier een impressie van onze projecten en producten.

Ons metaalproductiebedrijf staat garant voor innovatieve producten tegen scherpe tarieven.